Lid worden

Wat kan het NU voor je betekenen?

Het NU is een netwerk voor en door leden. Jij maakt het NU zelf.

  • Vijf inspirerende netwerkbijeenkomsten per jaar: de Funeraire Cafés met workshops of lezingen
  • Contact met gelijkgestemde ondernemers
  • Belangenbehartiging van kleine eigenzinnige ondernemers in de uitvaart
  • Mogelijkheid je eigen onderneming/dienst op de website van het NU te laten zien

Het is onze missie om ons – andere – geluid te laten horen en iedereen in Nederland te laten weten wat de voordelen zijn van kleine ondernemers die echt maatwerk leveren.

Alle leden zijn lid op persoonlijke titel en ondertekenen de IntentieVerklaring, waarmee ze aangeven dat ze integer, persoonlijk en onafhankelijk maatwerk leveren.

Aanmelden voor kennismakingsbijeenkomst

 

Leuk dat je interesse hebt in het NU, je bent welkom bij een van onze kennismakingsbijeenkomsten.

Tijdens een kennismakingsbijeenkomst kun je meer vertellen over wie je bent, wat je doet en wat je van het NU verwacht. Wij vertellen dan wie wij zijn, wat we doen en wat we van onze leden verwachten. Daarna is er een Funerair Café waarbij je kunt kijken of jij en het NU bij elkaar passen.

Meld je aan voor een kennismakingsbijeenkomst met onderstaand formulier. Wij nemen dan contact op zodra er een bijeenkomst gepland staat.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Download hier alvast de Intentieverklaring. Als je lid wordt onderschrijf je deze beginselen en vragen we je de Intentieverklaring te ondertekenen.

 

Aanmelden kennismakingsbijeenkomst NU

Contributie

De contributie bedraagt € 150 per persoon per jaar. Omdat het NU een netwerk is voor personen is het lidmaatschap persoonsgebonden. Een tweede of volgende persoon van hetzelfde bedrijf krijgt 25% korting op de contributie.

 

Voor de kennismakingsbijeenkomst en eerste deelname aan het Funerair Café vragen we een bijdrage van € 25 vooraf te voldoen.